A  A 
Share
WORD (HOOFD)ANIMATOR BIJ SPEELPLEINWERKING 'DE SCHAVUIT'
Jup, jup. Het is alweer zover. De tijd vliegt! Voor je ’t weet staan de paas- en zomervakantie ongeduldig op je deur te bonzen. Naar goede gewoonte staan de kids dan ook weer te popelen om een bruisende portie speelpleinwerking te beleven.

Uiteraard hebben we een gedreven en enthousiast team van animatoren en hoofdanimatoren nodig die 'volle bak willen gaan' om deze schavuiten ‘the time of their life’ vol speelplezier te bezorgen.


Misschien iets voor jou?

Voor de paas- en zomereditie van speelpleinwerking ‘de Schavuit’ zijn we op zoek naar creatieve, gedreven, kindvriendelijke, knotsgekke, animatieve en tegelijk verantwoordelijke enthousiastelingen, die minimum 16 jaar worden in 2018, de speelkriebel duidelijk voelen en (hoofd)animator willen worden op het speelplein.

  • Paaseditie 2018: van maandag 9 april tot en met vrijdag 13 april.
    Houd er rekening mee dat op donderdag 5 april het speelplein wordt klaargezet.
  • Zomereditie 2018: van dinsdag 10 juli tot en met vrijdag 24 augustus (inclusief opbouw op woensdag 4 juli en opruim op zaterdag 25 augustus).

Je kunt je kandidaat stellen als animator of hoofdanimator door een inschrijvingsformulier in te vullen en te bezorgen aan de jeugddienst.


Vorming
In de eerste week van de paas- en zomervakantie organiseren we vormingen voor alle (hoofd)animatoren. We verwachten dat elke begeleider aanwezig is op deze vormings- en voorbereidingsmomenten.


Info en contact


Inschrijvingsformulieren

Geen nood aan meer info? Hier vind je de formulieren om je kandidaat te stellen:


Hopelijk tot dan!
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be