A  A 
Share
Doortochten Rotselaar (N229) en Wezemaal (N19): heraanleg gewestwegen
De Aarschotsesteenweg (N19) en de Stationsstraat/Provinciebaan (N229) zijn aan vernieuwing toe en
worden herdacht in functie van aantrekkelijke dorpskernen, omliggend en doorgaand verkeer. De verkeersveilige inrichting van de doortochten in Wezemaal (Aarschotsesteenweg) en Rotselaar (Stationsstraat/Provinciebaan) is hierbij van groot belang voor de leefbaarheid van de gemeente.

De bouwheer van deze heraanlegprojecten is het Vlaams Gewest. Via een samenwerkingsovereenkomst is het aandeel en de inbreng van de gemeente Rotselaar bepaald. Met een informatie- en participatietraject wenst de gemeente Rotselaar de adviesraden, inwoners en handelaars optimaal te betrekken in de vormgeving en invulling van de uiteindelijke doortochten.

Op deze pagina vind je steeds de meest recente informatie over het project. Newsfeeds houden je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


Klankbordgroepen doortochten Rotselaar (N229) en Wezemaal (N19)

In het kader van het project 'Doortochten Rotselaar en Wezemaal' lanceerde de gemeente bij haar inwoners de oproep om deel te nemen aan een klankbordgroepen die, los van eigen belang, wilt meedenken over de invulling van de nieuwe doortochten. Er werd voor zowel Rotselaar (N229) en Wezemaal (N19) een klankbordgroep opgericht. De klankbordgroepen bestaan elk uit 24 deelnemers die de inwoners van Rotselaar vertegenwoordigen.


Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be