A  A 
Share
Festivals Werchter
TW Classic

TW Classic pakt dit jaar weer groots uit. Op zaterdag 28 juni zullen The Rolling Stones de 13de editie van het dagfestival in Werchter headlinen. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood komen naar het Festivalpark in het kader van hun 14 ON FIRE tour. The Rolling Stones spelen reeds voor de 2de keer op TW Classic. Hun eerste passage dateert van 2003. Simple Minds, Triggerfinger, Arno, Seasick Steve en Admiral Freebee delen de TW Classic 2014 affiche met The Rolling Stones.

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival.

Info via www.twclassic.be


Rock Werchter

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli. Vier dagen lang is in het festivalpark in Werchter het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2013 zowat 140.000 festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een op voorhand uitverkocht festival. Het festival is een meermaals bekroonde, internationale topper. In maart van dit jaar mocht Rock Werchter voor de 5de keer reeds de ILMC Arthur Award, een prestigieuze sectorprijs, voor ‘Beste Festival’ in ontvangst nemen.

Info via www.rockwerchter.be

 
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be