A  A 
Share
Voordeeltickets Rock Werchter 2018
Op vraag van de gemeente Rotselaar biedt de festivalorganisatie voordeeltickets aan voor de inwoners van Rotselaar. Voor Rock Werchter kan je combitickets aankopen met 30% korting. Momenteel is er nog geen nieuws over TW Classic.

Via de gemeentelijke website van Rotselaar blijf je op de hoogte over voordeeltickets van TW Classic. De voordeeltickets voor Rock Werchter kunnen binnenkort al worden aangekocht via een digitale registratie. De verkoop van bewonerstickets voor Rock Werchter start op zaterdag 23 december om 9 uur en loopt tot en met zaterdag 6 januari om 23 uur. Je kan je tickets aanvragen via de website www.ticketmaster.be/rw/buren.

Praktisch
  • Enkel via de website van Ticketmaster kunnen inwoners van Rotselaar combitickets aan voordeeltarief aanvragen.
  • Indien de registratie goed verlopen is, krijgt de aanvrager een bevestigingsmail. Indien je niet meteen een bevestigingsmail hebt ontvangen, is je registratie niet correct verlopen.
  • Na het afsluiten van de registratieperiode controleert de gemeente Rotselaar de aanvragen. Is je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je snel nadien een link en unieke code waarmee je tot de effectieve aankoop van je ticket kan overgaan.
  • De voordeeltickets worden op naam uitgeschreven en kunnen niet doorgegeven noch doorverkocht worden.
  • De korting bedraagt 30% op de ticketprijs van een festivalticket, exclusief servicekosten.

De voorraad bewonerstickets is gelimiteerd. Op is op. De tickets worden toegekend volgens het first come, first served principe. Registreer je tijdig als je van het aanbod wil genieten!

Vragen over voordeeltickets? Mail naar .
Alle informatie en voorwaarden kan je ook nalezen op http://inwoners.rockwerchter.be.
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be