A  A 
Share
PERSONEEL

Bij de personeelsdienst kan u terecht voor inlichtingen over vacatures, examens en aanwervingsvoorwaarden. Vrije banen worden bekend gemaakt via de website van de gemeente en advertenties in lokale weekbladen en nationale kranten.

Een job bij gemeente Rotselaar betekent werken in een dynamische werkomgeving waar tevredenheid van de burger centraal staat.

Contact: Katleen Huyberechts, 016 61 63 47 of per e-mail: .

Vacature deskundige ruimtelijke ordening - voltijds - contract bepaalde duur (2 jaar)
De gemeente Rotselaar werft aan:

DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING
Voltijds – weddeniveau B1-B3 – Contractueel bepaalde duur (2 jaar) – wervingsreserve 2 jaar


Jouw uitdaging:
Met je kennis en ervaring versterk je ons team op de dienst Ruimtelijke Ordening. Je coördineert, adviseert en rapporteert op het gebied van vergunningen en verkavelingen. Men kan bij jou terecht voor stedenbouwkundige inlichtingen en interne en externe adviezen. Je behandelt de stedenbouwkundige en verkavelingaanvragen binnen het afgesproken kader en respecteert hierbij het voorziene tijdsbestek.

Profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie:

Beschik je minstens over een bachelordiploma of een gelijkwaardig diploma en over relevante ervaring in een functie gerelateerd aan stedenbouw

OF

Ben je houder van een masterdiploma of een gelijkwaardig diploma in één van de volgende richtingen: ruimtelijke planning en/of stedenbouw, architectuur, geografie, geomatica en landmeetkunde, geologie, industriële wetenschappen (bouwkunde, landmeten), industriële ingenieurswetenschappen (bouwkunde, geotechniek en mijnbouwkunde, architectuur), interieurarchitectuur.

Aanbod
Wij bieden je een job met een gevarieerd takenpakket, een ervaren team en vele contacten. Een salaris tussen € 2.318,78 en € 2.653,86 bruto per maand, aangevuld met maaltijdcheques van € 7, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en 32 verlofdagen.

Het betreft een voltijdse contractuele functie van bepaalde duur (2 jaar).

Interesse?
Breng je sollicitatiebrief samen met een uitgebreid cv, een uittreksel uit het strafregister model 595 en een kopie van je diploma uiterlijk op 13 juli 2017 tegen ontvangstbewijs binnen op de personeelsdienst of stuur alles aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Provinciebaan 20, 3110 Rotselaar (postdatum geldt als bewijs).
Kandidaturen kunnen ook ingediend worden per mail naar . 


Bijkomende inlichtingen kun je bekomen bij Katleen Huyberechts, personeelsdienst (tel. 016 61 63 47)
 
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be