A  A 
Share
Festivals Werchter 2017

Inwonerstickets met korting voor Rock Werchter en TW Classic

Kort

  • Voordeeltickets voor (gedomicilieerde) inwoners van Rotselaar
  • 30% korting voor combikaarten Rock Werchter en regular ticket TW Classic
  • Registreren kan uitsluitend van 26 december om 9 uur tot en met 8 januari om 23 uur

Op vraag van de gemeente Rotselaar stelt de festivalorganisatie voordeeltickets ter beschikking aan de inwoners van Rotselaar. Deze exclusieve tickets kan je aankopen met een korting van maar liefst 30%.

Deze speciale voordeeltickets zijn beschikbaar voor Rock Werchter 2017 en TW Classic 2017. Voor Werchter Boutique zijn er geen voordeeltickets beschikbaar. TW Classic vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017. Rock Werchter loopt van 29 juni tot 2 juli 2017.

Inwoners die een combiticket voor Rock Werchter of regular ticket voor TW Classic aan voordeeltarief wensen aan te kopen, dienen zich eerst te registreren. De registratieperiode loopt van 26 december 9 uur tot 8 januari 23 uur. De korting bedraagt 30% op de normale netto ticketprijs, exclusief de servicekosten.

Registratie
Je kan de registratie enkel uitvoeren via deze websitelink:

Rock Werchter
www.ticketmaster.be/rw/buren

TW Classic
www.ticketmaster.be/twc/buren

Praktisch
Indien de registratie goed verlopen is, krijgt de aanvrager meteen een bevestigingsmail. Als je niet onmiddellijk een bevestigingsmail ontvangt, is de registratie niet correct uitgevoerd.

Nodig voor een vlotte registratie:
  • Naam
  • Adres
  • Rijksregisternummer
  • Mailadres

Per inwoner kan per festival maximaal 1 voordeelticket aangekocht worden. Het is mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin tickets aan te kopen. Elke inwoner moet wel apart geregistreerd worden.
De naam die geregistreerd wordt, is de naam van de gebruiker van het ticket en moet overeen komen met de juiste naam op de identiteitskaart. Voordeeltickets zijn niet overdraagbaar en kunnen niet doorverkocht of terugbetaald worden. Voor elk festival zijn er 1.500 inwonerstickets beschikbaar. Op is op. Er wordt gewerkt volgens het first in, first served principe: wie eerst registreert, komt vooraan.

De gemeente Rotselaar zal, na de registratieperiode, de lijst van aanvragen controleren op basis van identiteitsgegevens. Daarna krijgt de aanvrager een link en unieke code gemaild waarmee de tickets aangekocht kunnen worden. Dit ticket kan je vervolgens, op de dag van het festival, inruilen voor een geldig polsbandje.

Meer info http://inwoners.rockwerchter.be of mail het burenloket van de festivalorganisatie op
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be