A  A 
Share
Compost nodig? Naar het containerpark! (10/04/2012)
Groene vingers vinden hun weg al jaren naar milieubedrijf EcoWerf voor de aankoop van kwaliteitscompost. Heb je slechts een kleine hoeveelheid compost nodig, dan kan je voortaan ook terecht op jouw containerpark.

Compost kan je al langer aankopen bij EcoWerf. Wie een kleine hoeveelheid compost nodig had, kon met zijn eigen zakje naar het milieubedrijf gaan en het zelf vullen met compost. Je handen vuil maken en kilometers ver rijden, is verleden tijd. EcoWerf verkoopt nu voorverpakte compost zowel bij het milieubedrijf (Aarschotsesteenweg 210, 3012 Wilsele) als in jouw containerpark (Tremelobaan, Werchter - Beversluis,  Rotselaar ). Een zak van 50 liter heb je al voor 3 euro (incl. btw). Voor het afhalen van compost in bigbags, met een aanhangwagen of in bulk kan je nog steeds terecht op het milieubedrijf. Grote hoeveelheden kan je ook aan huis laten leveren.

Koop geen kat in een zak, wel kwaliteitscompost

EcoWerf-compost is een bodemverbeteraar van hoogwaardige kwaliteit, die qua samenstelling aan de strengste voorwaarden voldoet. Daarom heeft deze compost een Vlaco-kwaliteitslabel. De compost bestaat uit groente-, fruit- en tuinafval, gras en bladeren en organisch bedrijfsafval dat gedurende 5 weken omgezet wordt in een composteerhal. Nadien rijpt de gezeefde compost nog een vijftal weken na. Na verschillende kwaliteitscontroles is hij gebruiksklaar. De gebruiksaanwijzing vind je op de verpakking. Meer informatie over de samenstelling, het gebruik of de aankoop van compost: www.ecowerf.be of 016/28 43 00.
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be