A  A 
Share
De PMD-expert komt naar jouw containerpark! (17/07/2013)Deze zomer zet intergemeentelijk milieubedrijf EcoWerf, samen met Fost Plus, in op goed gesorteerde pmd-zakken. Dat doen ze met mooie prijzen: met de online wedstrijd zijn er smartphones en pmd-keukenschorten ‘Bak het niet te bruin als het over sorteren gaat’ te winnen. En er zijn speciale acties om je te helpen je pmd correct te sorteren.

Een tweede kans bij fout sorteren

Fout gesorteerd? Iedereen kent hem wel, de sticker met rode hand die dan op de pmd-zak kleeft. Deze zomer steken deze ‘weigeringsstickers’ in een nieuwe kleedje. Wie fout sorteert, krijgt immers een tweede kans: volg de instructies op de sticker, breng je pmd-zak in orde en bied hem terug aan bij de volgende inzameling. De goed gesorteerde zak wordt meegenomen. Ondertussen heb je het sorteren onder de knie en kan je met glans deelnemen aan de wedstrijd. Test je sorteerkennis op www.ecowerf.be en win!

Snel naar het containerpark …

… voor een verdraaid handige sorteerwijzer

Twijfel je nog aan de pmd-sorteerregels? Bel de groene lijn van EcoWerf voor een antwoord op al je vragen: 0800/97 0 97. Maar ook de parkwachter weet raad. Bovendien kan je deze zomer een gratis verdraaid handige sorteerwijzer afhalen op je containerpark, om je nooit meer te vergissen bij het vullen van de pmd-zak!

… om de pmd-expert te raadplegen:

In juli en begin augustus schuimt een pmd-sorteerexpert de containerparken af om je nóg beter te informeren. Op volgende data komt de pmd-sorteerexpert naar jouw containerpark:

dinsdag 9 juli 2013: Rotselaar
donderdag 11 juli 2013:     Tremelo-Werchter
vrijdag 26 juli 2013: Rotselaar
woensdag 31 juli 2013: Rotselaar


*De actie loopt van 1 juni tot 30 september 2013 of zolang de voorraad strekt. Raadpleeg het wedstrijdreglement op www.ecowerf.be.
 

                                          

Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be