A  A 
Share
Grote inzamelactie van oude elektro van 21 tot 29 maart (19/03/2014)

Win een reuze ontbijtpicknick!

Van 21 tot 29 maart 2014 organiseert Recupel, in nauwe samenwerking met de gemeente Rotselaar, de afvalintercommunale EcoWerf, de Kringwinkels, Bebat en de elektrohandels een grootscheepse nationale inzamelcampagne van Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten (AEEA). Ook batterijen zijn welkom.
Ter ondersteuning en stimulans van deze actie is er een competitie tussen gemeenten. De gemeente die in de actieweek het meeste kilo’s AEEA per inwoner inzamelt, wint een gratis reuze ontbijtpicknick voor de inwoners deze zomer.

Hoe deelnemen?

Breng je afgedankte elektro-apparaten naar één van volgende Recupel-ophaalpunten:

  • het apparaat werkt nog? Ga er mee naar een Kringwinkel of hergebruikcentrum.
  • het apparaat werkt niet meer? Dan kan je het gratis kwijt in het containerpark of in uw elektrowinkel indien u er een nieuw toestel aankoopt.

Tijdens de actieweek van 21 tot 29 maart 2014 nemen de vele elektrohandels die de actie mee ondersteunen ook kleine afgedankte elektrotoestellen (*) terug zonder aankoopverplichting van een nieuw toestel.

Je vindt een overzicht van de Recupel-afdankpunten in uw buurt op www.samenrecycleren.be en via de ‘Recycle!’-app die sinds begin dit jaar gratis beschikbaar is voor Apple-iOS en Android-toestellen.

(*) toestellen waarvan de grootste afmeting max. 25 cm bedraagt.
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be