A  A 
Share
Doe vanaf 4 juli je bouwaanvraag online! (29/06/2016)

Doe vanaf 4 juli je bouwaanvraag online!


Een woning bouwen of verbouwen, een tuinhuis timmeren of een carport plaatsen? Vanaf nu kun je de aanvraag of melding doen van achter je computer via het digitale platform van het omgevingsloket.

Snelle invoer voor eenvoudige aanvragen
Er is een snelle invoer voor eenvoudige aanvragen zoals de aanleg van een terras of zwembad, of het plaatsen van zonnepanelen of een tuinhuis. Dit is een beknopte versie van het loket dat dient om eenvoudige werken op en rond het gebouw sneller en eenvoudiger te kunnen ingeven.

Je gebruikt de snelle invoer voor ingrepen waarvoor je wel een stedenbouwkundige vergunning moet aanvragen, maar geen beroep hoeft te doen op een architect. De voorwaarde is dat je voor deze aanvragen geen stabiliteitswerken uitvoert aan de woning. Neem bij twijfel vooraf even contact op met de dienst Bouwen.

Om je aanvraag te kunnen indienen moet je inloggen met je elektronische identiteitskaart of een token. Wanneer je met je identiteitskaart werkt, heb je een e-ID-lezer nodig. Meer informatie hierover vindt je op de website van het omgevingsloket: www.omgevingsloket.be.
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be