10 jaar Stoomboot

Theatervoorstelling
Activiteit afbeelding: 
Een kruising tussen de kleine prins en een doe-het-zelfzaak, zo omschrijft Belpop-expert Jan Delvaux  hert fenomeen Stoomboot. Met een zachte stem en een gitaar vertelt Niels ‘Stoomboot’ Boutsen in alle eenvoud de verhalen die door zijn hoofd varen.

En dat dus al 10 jaar. Tijd voor een gepast feest. Na vier platen, een MIA-nominatie, samenwerkingen met Kommil Foo en Raymond Van Het Groenewoud, uitstapjes naar de wondere wereld van de jazz, podcasts en het Franse chanson, keert Stoomboot terug naar de essentie: een stem, een gitaar en een hoop verhalen. 

Met een live best of plaat onder de arm, opgenomen in AB in Brussel, trekt Stoomboot door Vlaanderen. Hij neemt u mee door zijn decennium. Hoe hij ooit nummers leerde schrijven omdat hij dacht dat hij zo aan een lief zou geraken, hoe hij trouwde met de liefde van zijn leven, hoe zij uitviel met een burn-out en de moeder van zijn kind werd, en hoe hij de meest uiteenlopende jobs beoefende om te weten te komen dat hij toch het liefst muzikant is. 

Een voorstelling met een parelsnoer van fijne verhalen en mooie liedjes. Warm, pakkend, uit het hart.
Wanneer (alle data): 
8 feb 2023 van 19:30 tot 21:30
Waar: 
Vrijetijdscentrum 'de Mena'
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs:
€16
Organisator: 
GC 'de Mena' Rotselaar

Vertel het verder