U bent hier

1e ORATO QUIZ

Spel of quiz
Geachte Quizzers,

Met vreugde kondig ik de eerste Orato Quiz aan. Het is de opvolger van de Kanactief Quiz waarvan edities werden gehouden in 2014,2015 en 2016 maar dan in een nieuw jasje, georganiseerd door een nieuwe organisatie en voor een nieuw goed doel! De quiz draagt nu een andere naam maar inhoudelijk mag U hetzelfde verwachten, een algemene quiz met voor ieders wat wils, zowel voor de professionele als de gelegenheidsquizzer, op dezelfde locatie!

De quiz vindt plaats op zaterdag 04 mei 2019. De deuren gaan open om 18u30 en de quiz start exact om 19u30.

De algemene kennis komt op de proef te staan, in verschillende soorten ronden, zoals bv. een rode draad ronde, foto-hintronde, fotoronde, raketronde en een superronde. Het beoogde niveau is een D-Quiz met hier en daar wat vragen om het kaf van het koren scheiden.

Orato is een geheel van familiale bemiddelaars, therapeuten en ouderschapscoördinators die koppels waarvan hun relatie onder druk staat, bijstaan. Zij schenken de opbrengst van de quiz van dit jaar aan de organisatie ‘De Shelter’.

‘De Shelter’ is samenwerkingsinitiatief van de vzw’s De Wissel, Amber en Monte Rosa hetwelk gericht is op jonge kwetsbare ouders en zwangere jongeren. De jongeren zijn bij aanmelding jonger dan 25 jaar, verblijven in het arrondissement Leuven en hebben nood aan steun bij het combineren van de eigen ontwikkeling als jongere met een goede start in het ouderschap (zorg, hechting, ontwikkelingsstimulering).


Hopelijk zie ik jou ook op onze quiz !
Waar: 
Sportoase De Toren
Torenstraat 115
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 20.0
Basistarief: 20,00 €

Vertel het verder