ZOMERCONCERT - THE COCKROACH KILLERS

Wanneer
20.07.2024 20u00 to 22u00
Waar
Donjon Ter Heyden
Torenhoflaan 67
Rotselaar 3110
België
Routebeschrijving
Contact
vzwdonjonterheyden@hotmail.com
0499 23 37 38
https://www.donjonterheyden.be
Prijzen
€12
< 16 jaar: 8 EUR

In het kader van onze restauratieprojecten van Donjon Ter Heyden, een middeleeuwse toren gelegen in Rotselaar, organiseren we deze zomer BENEFIETCONCERTEN. We GENIETEN een avondje van live muziek in een uniek kader en we steunen hiermee een uniek erfgoedmonument. 

Zaterdag 20 juli - De THE COCKROACH KILLERSMay we introduce....The Cockroach Killers... Het is fantastisch te horen hoe deze topmuzikanten een mix brengen van traditional country, good old rock & roll en modern country rock. Zij hebben ieder een verschillende muzikale opleiding en dat is een enorme verrijking voor de band. Zoals u weet of niet weet,traden Den Blues (keyboards) en Tinne (singer) gedurende 8 jaar op als duo. Songs als These Boots, Rose Garden, Burning Love en I need never get old zullen u dan ook niet verbazen, maar misschien wel met verstomming slaan. Instrumenten als drums, keyboards, leadgitaar, slaggitaar en bass zie je on stage. Daarbovenop een zangeres met een echte countrystem als kers op de taart. U zal niet op uw stoel blijven zitten, dat garanderen wij u. Ambiance verzekerd. Niet onbelangrijk om te vermelden, ook de luisteraar en stille genieter zal er plezier aan beleven.

De THE COCKROACH KILLERS zorgen voor een sfeervolle avond met countrymuziek.  Ambiance gegarandeerd !Er zal ook een houten vloer geplaats worden zodat country-line-dancers zich kunnen uitleven !Standaard tickets zijn aan 12 euro in voorverkoop, 15 euro aan de kassa, en 8euro voor -16jarigenDeuren open om 19.15u

  • 20.00 u Aanvang concert


  • 22.00 u Einde concert


  • 23.00u Sluiting van de deuren


 TICKETS zijn verkrijgbaar op de website: www.donjonterheyden.be/benefietconcerten. Ticket volwassenen en jongeren > 12 jaar : 12euro Ticket kinderen < 16 jaar : 8euro PRAKTISCH : Deuren open om 19.30u Concert om 20.00u Drank en knabbels ter plaatse verkrijgbaar. Parking: Sportoase De Toren, Torenstraat 115 - 3110 Rotselaar - op wandelafstand (300m).