U bent hier

Buggywandeling

Fiets- of wandelroute
Activiteit afbeelding: 
Elke derde zondag van de maand. We maken een wandeling van ongeveer 45 minuten (3 km) en ontdekken zo leuke plekjes in Rotselaar.

Voor ouders met jonge kinderen die graag eens een fikse wandeling willen doen. Die graag andere ouders willen ontmoeten.

Ben jij ouder van een jong kind (0-4 jaar)? Wil jij graag andere ouders ontmoeten met jonge kinderen in Rotselaar? Wil jij graag wat vaker buitenkomen en Rotselaar ontdekken? Dan is de buggy wandeling iets voor jou!

We maken een fikse wandeling van ongeveer 45 minuten (max. 3 km). En ontdekken zo leuke plekjes in Rotselaar. Elke 3e zondag van de maand in maart, april, mei, juni, juli en augustus om 9u30.

De routes gaan langs verharde en onverharde paden. Een buggy met luchtbanden is een must. Je kind in een draagzak kan natuurlijk ook.

- Tijdens elke wandeling ontdekken we een andere plek in Rotselaar. Meer info over het vertrekpunt en andere praktische zaken ontvang je via mail, enkele dagen voor de wandeling.
- We volgen de geldende COVID19-maatregelen. De praktische organisatie van de wandeling is dus daarvan afhankelijk. We houden je op de hoogte via e-mail.
- Op voorhand inschrijven is verplicht. Eén inschrijving per volwassene. Inschrijven kan tot en met de vrijdag voor de geplande wandeling.

Voor ouders met jonge kinderen die graag eens een fikse wandeling willen doen. Die graag andere ouders willen ontmoeten.

#bewegen #ouders #jongekinderen #ontmoeten

Op voorhand inschrijven is verplicht https://tinyurl.com/buggywandeling2021.

Eén inschrijving per volwassene. Inschrijven kan tot en met de vrijdag voor de geplande wandeling.
Wanneer (alle data): 
21 mrt 2021 tot 15 aug 2021
Waar: 
diverse locaties in Rotselaar
leuke plekjes
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
Gratis

Vertel het verder