U bent hier

Comedy in Rotselaar 07/12 : BENEFIET Veerle Malschaert tav ALL4Senn.

Theatervoorstelling
Humor comedy
Activiteit afbeelding: 
Veerle Malschaert
TRY OUT ‘Deel Mij’

DEEL MIJ
'Hier sta ik.
Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u.
Want ik wil mij delen.
Met u. En met u en u en u.
Ge krijgt allemaal een stukje.
Er is genoeg voor iedereen.
Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.'

Veerle Malschaert is eenzaam! Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van. In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, eenzaam, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid, ze geeft u haar hart in handen. Leg het uwe ernaast, doe ze beide weer sneller slaan!

Deel mij is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige kuddedieren, blije buitenbeentjes en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt. Veerle Malschaert zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid en zal zo onze eenzaamheid voorgoed verslaan. Veerle wordt uw vriendin voor het leven.

Veerle Malschaert is met ‘Deel Mij’ toe aan haar 5 de onewomanshow. Ze is meer dan comedy, ze is hilarisch én ontroerend. Ze is echt en brengt tragicomedy die aan je huid blijft kleven en herkenbaar is voor iedereen.

Al de winst van dit evenement gaat naar All4Senn , zie facebook en wordpress pagina's onderaan voor meer info
Waar: 
Comedy in Rotselaar @ De Mena
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 19.0
Basistarief: 19,00 €

Vertel het verder