U bent hier

Comedy in Rotselaar 08/02 : Bert Kruismans & Erhan Demirci TRY OUT.

Theatervoorstelling
Humor comedy
Activiteit afbeelding: 
Bert Kruismans
behoort al jaren tot de absolute top van stand-upcomedy in België.
In '97 stond hij mee aan de wieg van 'The Comedy Circus', het allereerste Vlaamse stand-upcomedy-collectief. 5 jaar lang dook hij overal op in Vlaanderen en Nederland met het gezelschap 'Bonjour Micro'. Het leverde hem de 'Lunatic Standup Comedy Award' op in ‘98 en een finaleplaats in Humo's Comedy Cup in ‘99 en in 2000. Hij is tweevoudig finalist van de Humo's Comedy Cup en winnaar van de “Slimste mens ter wereld” in 2004 en in 2011 bekroond tot “Allerslimste mens ter wereld”.
Bert Kruismans is een taalvirtuoos die moeiteloos elke zaal op zijn hand krijgt.
Snedig, altijd actueel, dé vrees voor elke politicus en instantie, geen enkel heilig huisje blijft gespaard.
Een stevige kluif voor de ware stand-up liefhebber!
Nu een try out van zijn nieuwe volavondshow.

ERHAN DEMIRCI
Na scholen over heel Vlaanderen stil te krijgen, vindt Erhan Demirci de tijd rijp om het grote publiek in te pakken. In zijn allereerste avondvoorstelling KOMT GOED! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbeken- de, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren; gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere “Life in the ghetto” van Brussel. Een stad die hij als inwoner en so- ciaal medewerker van Foyer vzw steeds dieper leerde kennen. Erhan gunt je een blik achter de schermen van onze hoofdstad, onthult de geheimen van de straat en vertelt op hilarische wijze hoe we als Vlaming het beste kunnen overleven in de ban van zijn grote liefde: BX. Kritisch, scherp maar altijd positief. Komt goed!
Erhan Demirci was 2 jaar het voorprogramma van Han solo en vaste gast in De Rotonde en Start je Dag op Radio 2, C@fé Corsari op één en Nu Said op Canvas - waar zijn ‘Sorry’- filmpje’ een echte internethit werd.
Deze avond een try out van zijn nieuwe volavondshow : Wa Make ...
Waar: 
Comedy in Rotselaar @ De Mena
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 19.0
Basistarief: 19,00 €

Vertel het verder