U bent hier

Omgeving

Provinciebaan 20
3110 Rotselaar
Telefoon: 
016 61 63 11
E-mailadres: 
omgeving@rotselaar.be

Let op! Voor een groot deel van dienstverlening van de dienst Omgeving is een afspraak verplicht. Maak hier je afspraak. Telefonisch kom je bij het onthaal terecht. Zij kunnen je een fysieke of telefonische afspraak geven.

Informatie op de website

Met vragen omtrent een omgevingsvergunning of het uitvoeren van kleine renovatiewerken en werken (zoals het plaatsen van een tuinhuis/carport) helpen we je graag verder via de uitgebreide informatie op de website. De website bevat ook heel wat informatie over wonen en bouwen.

E-mail

Gezien de vele vragen en lopende dossiers kan de dienst Omgeving niet alle inkomende mails meteen verwerken. De medewerkers van de dienst Omgeving doen hun uiterste best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Op afspraak

De dienst omgeving werkt op afspraak voor concrete voorbespreking in meer complexe dossiers. Een afspraak maak je hier digitaal of telefonisch op het nummer 016 61 63 11 bij het onthaal.

Om je optimaal te kunnen helpen tijdens jouw afspraak, bezorg je vooraf volgende gegevens: naam, emailadres, gsm/telefoonnummer, administratieve ligging (adres of kadastrale gegevens), een duidelijke omschrijving van jouw vraag en eventueel bijlagen (bv. plannen of foto’s).

Openbare onderzoeken

Je kan voor de inzage van lopende openbare onderzoeken terecht op het Inzageloket. Wil je het dossier op de dienst Omgeving in het Administratief Centrum inkijken, maak je hiervoor telefonische een afspraak op het nummer 016 61 63 11. Vermeld daarbij steeds het dossiernummer van het openbaar onderzoek.