Da Bed Uit - Dimi Dumo & Dibandi

Theatervoorstelling
Activiteit afbeelding: 
Dimi Dumo woont al bijna 25 jaar in Rotselaar, maar ‘eens van Antwerpen, altijd van Antwerpen’, moet hij gedacht hebben. En in zijn platste Antwerpse tongval maakte hij een reggaeplaat waarmee hij zowaar complimenten oogstte van Tom Barman en Bart Peeters zelf.

“Prachtig Antwerps op een warm bedje van reggae.” Bart Peeters

"Schitterend gezongen!” Tom Barman

Dumo’s bewerking van ‘Nothing really ends’ haalde de playlists van StuBru én de facebook-pagina van dEUS zelf, maar Dumo is veel méér dan een performer van andermans werk. Hij schrijft grappige, catchy en ook rauwe songs over het hier en nu ‘Fuck off mé oe lied over corona’ en ‘Wa veur ne wereld’, tedere liedjes over zijn liefdesleven ‘Bij aa’, mijmeringen over zijn plek op deze planeet ‘Zon en rege’ en over zijn eindigheid ‘Zegget as ge dood zè’.

Live wordt Dumo bijgestaan door zijn begeleidingsband Dibandi. Zij zorgen voor een avond vol zwoele Jamaicaanse ritmes, waarin ook het kleinkunstgehalte niet ontbreekt, want Dimi Dumo wordt bijgestaan door zijn Les Øffs-kompaan Michel Bazzoni, die tekende voor de arrangementen. Gitarist David Piedfort is gekend van o.a. The Scabs, en wie recent Jef Neve aan het werk zag, herkent diens bassist Thomas Fiorini.

Dimi Dumo: zang David Piedfort: gitaar Thomas Fiorini: bas Steven Dielkens: drums Steven Jacobs: keyboards Michel Bazzoni: backing vocals
Wanneer (alle data): 
19 apr 2023 van 20:30 tot 22:30
Waar: 
Vrijetijdscentrum 'de Mena'
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs:
€19
Organisator: 
GC 'de Mena' Rotselaar

Vertel het verder