U bent hier

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden

Spel of quiz
Activiteit afbeelding: 
Speel je mee?
Op vrijdagavond 6 december 2019 spelen meer dan 2000 mensen in 100 bibliotheken over heel Vlaanderen Het Groot Dictee Heruitgevonden. Deelnemen is gratis en bovendien kan je er een leuke prijs mee winnen.

Ook in GC De Mena, het gebouw van de bibliotheek, kan je gezellig meedoen. We starten om 20u op de tweede verdieping met het dictee. Kom iets vroeger zodat je tijd hebt voor een praatje en om een plek uit te zoeken.

Bij dit speelse dictee is niet enkel correcte spelling van belang. Creativiteit en stalen zenuwen zijn even cruciaal om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Koudwatervrees is niet nodig: de Bib Rotselaar verwacht je voor een avondje puur en ongecompliceerd taalplezier.

Wil je meer?
De Standaard biedt vanaf 7 december een online zusje van het dictee aan. De winnaars van alle bibliotheken en van het online dictee nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die plaatsvindt op zaterdag 18 januari 2020. De grote winnaar, De Schrijfwijze 2019, gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

Organisatie door Creatief Schrijven vzw en De Standaard, in samenwerking met de bibliotheken en Team Taaladvies, naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.
Waar: 
G.C. De Mena
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving

Vertel het verder