U bent hier

Degustatie Spaanse wijnen

Eten en drinken
Activiteit afbeelding: 
Op woensdag 22 mei organiseren we, om 19u30, in de lokalen van de Wissel een degustatie van Spaanse wijnen. Plaats van het gebeuren is zaal Roger Coppens, Klein Vlasselaar 14 in 3111 Wezemaal (deelgemeente van Rotselaar). Er is parking op wandelafstand, die ligt op de hoek van Klein Vlasselaar en de Blauwmolenstraat.

Er is geen voorafgaandelijke maaltijd is voorzien, zorg dus dat je met een gevulde maag aankomt. We voorzien wel wat kleine hapjes, zoals olijven, brood, wat kaas en/of ham. We proeven een tiental Spaanse wijnen. Afhankelijk van het aanbod op het moment waarschijnlijk twee witte, twee rosé en zes rode. We streven naar afwisseling, zowel qua druivenrassen (hier zitten lokale als internationale soorten tussen), qua streken en qua jaargangen. Elke wijn wordt apart geproefd en besproken. Tussendoor maak je kennis met de regio's waaruit we iets proeven. Het is geen verkoopsdegustatie. Van de wijnen wordt wel gezegd waar ze aangekocht kunnen worden, maar we voorzien geen verkoop die avond.

De nadruk ligt op proeven, je drinkt die avond het equivalent van een tweetal glazen. Je hoeft dus niet te vrezen onder invloed te moeten rijden, ook al kan iedereen die het wenst wel een glas extra drinken.

Inschrijving gebeurt door ons te verwittigen via mail kiwanistieltwinge@gmail.com en betaling van 20 euro op onze rekening BE18 2300 2019 9965. We sluiten de inschrijvingen af op 12 mei.
Waar: 
De Wissel - zaal Roger Coppens
Klein Vlasselaar 14
Wezemaal (Rotselaar) 3111
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 20.0
Basistarief: 20,00 €

Vertel het verder