Duinen-Heide - Kerstkamp - Jacht op de Daltonbende

Kamp of vakantie
Themakamp
Activiteit afbeelding: 
Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE organiseert jeugdkampen voor 6 t.e.m. 16 jarigen, telkens met overnachting. We spelen dit jaar in het thema "Far West stories" Dit kamp gaat over 'Jacht op de Daltonbende", deze bende overvalt banken en saloons. Er is een aparte aanpak voor min-12 jarigen en voor de plus-12 jarigen. Dit kamp duurt 7 dagen. Er wordt een autocar ingelegd.

Bij Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE heb je een keuze uit 11 kampen van 11 dagen in de zomer en 7 dagen in de andere vakanties. Behalve het tentenkamp en het fietskamp gaan alle kampen door in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar.

De 6 tot 12-jarigen schrijven in voor een themakamp met een sfeervol eigen verhaal dat de rode draad vormt tussen alle activiteiten. We spelen in de bossen, gaan op stap, ravotten in het water, trekken op speurtocht, … Het wordt reuze gezellig ! Verkleedkledij is meer dan welkom ! De 12 tot 16-jarigen worden keer op keer op de proef gesteld in sport– en bosspelen, natuurtochten, oriëntatielopen, kaartlezen, exploraties, sjorren, een potje koken, een kampvuur, …We maken maximaal gebruik van de omgeving.

Wil je meer info, download het programmaboekje op onze website. Deelnemers, jonger dan 14 jaar, krijgen een fiscaal attest. Een autocar brengt iedereen vanuit enkele steden naar de kampplaats.
Wanneer (alle data): 
26 dec 2022 to 31 dec 2022 from 00:00 to 23:59
Waar: 
Sint-Pauluscentrum
Galgenstraat 36 36
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs:
€170
Vanaf 2° kind en/of 2°kamp: 160 EUR Iedereen verdient vakantie: 125 EUR
Organisator: 
Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw

Vertel het verder