U bent hier

Een nieuw publiek park in Rotselaar: Festival Park Werchter

De inwoners van Rotselaar hebben er sinds 6 mei een groot publiek park bij. Festival Park Werchter werd nog net voor de festivalperiode officieel ingehuldigd met een open parkdag voor jong en oud. Het laagdynamisch landschapspark is buiten de festivalperiode het hele jaar gratis toegankelijk voor het publiek.

Kunst in een groene omgeving

In het park kun je genieten van 24 hectare prachtige groene ruimte en uitgestrekte wandel- en fietspaden. Via de verharde lussen kun je een wandeling maken rond de North West Walls street-art installatie en rondom het festivalterrein. Langsheen de wandeldreven werden meer dan 300 nieuwe bomen aangeplant.

Rolstoel- en kinderwagenvriendelijk

Er zijn verschillende ingangen waarlangs je het Festival Park te voet kunt betreden. De inkomzones langs de Haachtsesteenweg zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Een auto- en fietsenparking vind je aan de overkant van het Festival Park, bij De Wip.

Festivalperiode - tijdelijk gesloten

Wie er zondag niet bij was, zal even moeten wachten om het park te bezoeken. De voorbereidingen voor de festivals zijn gestart, dus het park is nu tijdelijk niet meer toegankelijk. Op 16 augustus kun je er weer terecht!

Voor informatie en contact, surf naar www.werchterpark.be.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter