U bent hier

Gedichtenwedstrijd: Vrijheid - Liberté - Freedom - Frei sein - Libertad - Liberdade

Spel of quiz
Activiteit afbeelding: 
In samenwerking met de bibliotheek richten we een gedichtenwedstijd in, die zijn bekroning vindt tijdens de Gedichtenweek in februari 2019.

Naast een wedstrijd voor volwassenen en kinderen willen we ook anderstaligen aan het dichten krijgen, ieder in zijn eigen taal. Zo helpen we hen misschien op pad voor een betere integratie in onze Vlaamse wereld.

Het officiële thema van deze Gedichtenweek is ‘Vrijheid’. Hierover mag één gedicht geschreven worden van maximum één bladzijde (A4-formaat).
De wedstrijd loopt van 1 oktober tot 31 december 2018. In deze periode kan je je gedicht opsturen via e-mail naar bibliotheek@rotselaar.be met als onderwerp ‘Gedichtenwedstrijd’. Je mag je gedicht ook gaan afgeven in de bibliotheek. Vergeet niet je voornaam, naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 6 februari 2019 in CG De Mena, 2de verdieping en deze begint om 19 uur.

De wedstrijd is ook toegankelijk voor mensen van buiten de gemeente, zolang ze maar in Vlaams-Brabant wonen. Heb je mensen in je familie, of kennissen, die een andere moedertaal dan het Nederlands hebben, ze mogen een gedicht in hun eigen taal binnenbrengen. Het staat immers in onze september- Nieuwsbrief: ‘Samen culturen beleven’ vinden we een mooiere taak dan ‘cultuur beleef je samen’!

Het wedstrijdreglement zal vanaf half september te lezen zijn op de website van de bibliotheek bibliotheekrotselaar.wordpress.com en van Davidsfonds Rotselaar, www.rotselaar.davidsfonds.be. Indien je meer info wenst, kan je contact opnemen
met Philippe Hendrix (philippe.hendrix@fb.vlaanderen.be),
of Johan Lambrechts (lambrechts.johan@skynet.be ) voor het Davidsfonds Rotselaar,
of met de bibliotheek van Rotselaar.
Waar: 
G.C. De Mena
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder