U bent hier

Inschrijven vakantiekampjes Paas- en zomervakantie

Dinsdag 2 februari om 9 uur starten de inschrijvingen voor de paas- en zomervakantiekampjes 2021. Bekijk online het aanbod en bezorg je kroost een supertoffe vakantie! Nog geen account? dan raden we aan om alvast vooraf te registreren.

Speelplein, altijd een feest

Zowel in de paas- als de zomervakantie kunnen kinderen van 3 tot en met 12 jaar zich volledig uitleven op Speelpleinwerking ‘de Schavuit’. Elke dag opnieuw staan animatoren en hoofdanimatoren klaar om samen met jouw kinderen de leukste activiteiten te spelen, de grappigste verhalen te verzinnen en de tofste avonturen te beleven. De inschrijvingen voor de paasvakantie starten op 2 februari. Voor de zomer is het nog even afwachten en worden de inschrijvingen voorlopig nog niet opgestart.

Sport, avontuur en extra tieneraanbod

Naast speelplein zijn er ook heel wat sportkampen en doekampen. Je kunt zowel sportief als creatief aan de slag en ook voor natuurliefhebbers heeft Casa Natura enkele kampjes in haar aanbod. Dit jaar zet Rotselaar extra in op tienerwerking met enkele fantastische kampen zoals Fotografie of Breakdance en Graffiti (beiden georganiseerd door Sporty vzw), maar ook skaters kunnen extra tricks leren op het Insane Urban sportkamp van Get Insane.

Voor de sport- en doekampen kun je inschrijven voor zowel de paas- als de zomervakantie. Uiteraard blijft alles onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Vlot inschrijven?

Maak alvast een account aan en voeg je kinderen toe als leden van het gezin. Op die manier kun je hen inschrijven voor specifieke vakantiekampen en het speelplein. Personen met een attest van verhoogde tegemoetkoming krijgen 30% korting op de deelnameprijs.

 

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter