U bent hier

Komt er een tweede ambtstermijn voor Donald Trump?

Lezing of congres
Samenleving
Activiteit afbeelding: 
Op dinsdag 3 november gaan de Amerikanen naar de stembus of ze brengen hun stembrief naar de postbus. Het zijn ongetwijfeld enorm belangrijke verkiezingen, niet alleen voor de heer Trump, niet alleen voor de Verenigde Staten van Amerika, maar voor de gehele wereld. Exact een week voordien, op dinsdagavond 27 oktober, zal politicoloog en hoogleraar internationale relaties en Amerikaanse politiek Bart Kerremans zijn licht laten schijnen over deze verkiezingen. “Komt er een tweede ambtstermijn voor Donald Trump? Een analyse van de sterktes en zwaktes van een ongewoon president.” We zijn er zeker van dat dit onderwerp velen van u zal aanspreken.
We organiseren deze voordracht in coronaveilige omstandigheden.
Opgelet: In deze Coronatijden is het verplicht op voorhand in te schrijven; inschrijven (met vermelding van het aantal personen) is mogelijk ofwel via mailbericht op rotselaardavidsfonds@gmail.com, ofwel telefonisch via tel. 0474-178 158.
We vragen ook om 10 euro per deelnemer vooraf (!) te betalen op rekening van Davidsfonds Rotselaar BE61 0682 0700 6717 , met vermelding "27/10/2020".
En verder: mondmasker niet vergeten!

Verlenen hun medewerking: KWB Rotselaar, OKRA Rotselaar en Wezemaal, Ferm Wezemaal, Femma Rotselaar, De Gezinsbond Rotselaar en de Seniorenraad
Waar: 
Kerk van Rotselaar-Heikant, Schoolstraat, 54, 3110, Rotselaar-Heikant.
Schoolstraat, 54,
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 10.0
Basistarief: 10,00 €

Vertel het verder