Mevrouw Ja & Meneer Nee - Tsunami

Theatervoorstelling
Activiteit afbeelding: 
Mevrouw Ja houdt van slingers en bloemen, van taart en avontuur.  Ze vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht.  Meneer Nee maakt zich zorgen over dat ene wolkje.  Mevrouw Ja omarmt het leven.  Meneer Nee omarmt liever Mevrouw Ja.  Op een ochtend heeft Mevrouw Ja geen zin om uit bed te komen.  Het is donker in haar hoofd.  Meneer Nee wil alles doen om haar weer vrolijk te maken.  Zal het hem lukken?

‘Mevrouw Ja & Meneer Nee’ is een grappige en ontroerende muziektheatervoorstelling vol levenslust en liedjes, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Pieter van Oudheusden en Inge Bogaerts. Fleur Hendriks en Joep Conjaerts… ooit klasgenoten op de kleinkunstacademie Studio Herman Teirlinck en al jarenlang op de planken bij o.a. Radio Oorwoud, Red en Lily, Allez Chantez! en Toneelgezelschap Luxemburg, bundelen nu hun krachten in theatergezelschap Tsunami.

Een schooljuf vertelde ons dit…  "We hebben enorm genoten van de voorstelling. De kinderen begrepen niet alle woorden of rijmpjes, maar ze werden meegezogen door de muziek, de bewegingen, het decor. Ik zat tussen de oudste kindjes en zij begrepen heel goed wie Mevrouw Ja en Meneer Nee zijn, en de veranderingen die ze meemaken. Heel geslaagd volgens ons! En passend binnen het thema Valentijn.”

Pieter van Oudheusden: originele tekst Joep Conjaerts & Fleur Hendriks: tekst, muziek en spel Irina Biscop: regie Met dank aan: Toneelgezelschap Luxemburg, Arlette Van Overvelt, Inge Bogaerts, Annette Schalkers, Irina Biscop en Uitgeverij Lannoo.
Wanneer (alle data): 
23 feb 2023 van 14:00 tot 16:00
Waar: 
Vrijetijdscentrum 'de Mena'
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs:
€12
Organisator: 
GC 'de Mena' Rotselaar

Vertel het verder