U bent hier

Music@Concordia: Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine

Concert
Activiteit afbeelding: 
Niemand minder dan de Koninklijke Muziekkapel van de Marine komt vanuit Oostende naar Rotselaar afgezakt voor een spetterend concert.
Bij een Koninklijke Muziekkapel denk je waarschijnlijk aan een stijf orkest in militair uniform dat op de luchthaven de grote mannen een muzikaal welkom geeft. Helemaal juist! Maar op het podium zijn ze iets heel anders! De Marine is immers geen gewoon harmonie-orkest (zoals hun collega's van de Luchtmacht en de Gidsen) die de grote harmoniewerken en bewerkingen van klassieke muziek brengen. Zij begeven zich in het lichtere genre met swingende nummers, up-tempo-muziek, veel drums en percussie.
De toegang is zoals M@C het wil, gratis, maar het is wel nodig te reserveren door aankoop van een drankkaart van €4. Hiermee kan je dan ook -wat dacht je- voor €4 drank bestellen die avond. Meer ook natuurlijk, dan reken je gewoon af aan de toog. Inkom-drank-kaarten kan je verkrijgen via de website.
Het concert begint om 20u stipt en gaat in 1 deel door tot 21u30. Vooraf kan je vanaf 19u20 in de foyer terecht en na afloop uiteraard ook. Tijdens het concert is de bar gesloten.
Wanneer (alle data): 
12 nov 2021 van 20:00 tot 21:30
Waar: 
Harmoniezaal Concordia
Provinciebaan 4
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 4.0
Basistarief: 4,00 €

Vertel het verder