U bent hier

Nieuwjaarswandeling en -borrel

Begeleide rondleiding
Activiteit afbeelding: 

2022 wordt weer een sprankelend nieuw jaar. Daar klinken we op! Een lekkere, verwarmende nieuwjaarsborrel na een ontspannende wandeling dat mogen jullie niet missen! De inwendige mens vergeten we ook niet te versterken.

Naast het leuke weerzien of kennismaking gaan we even de officiële toer op. In het begin van het nieuwe jaar wordt iedereen die interesse heeft, uitgenodigd op onze ‘Lokale Algemene Vergadering’. Natuurpunt Rotselaar blikt trots terug op het voorbije jaar en uiteraard kijken we vol goesting naar het nieuwe jaar 2022. Toosten jullie mee??

Voor ‘oude Natuurpunt rakkers’ of ‘prille Natuurpunt nieuwsgierige’, iedereen jong en oud, groot en klein, ...van harte welkom!

In aangepaste kledij verkennen we een stukje natuur rond de Wijngaardberg, namelijk het ‘Klarenbos’.

Welke natuurgeheimen zijn er daar verborgen? Ook de kinderen kunnen Natuurpunt-sporen zoeken. Rond 16.00 uur is het tijd voor het spijzen van de innerlijke mens, met daarop volgend onze ledenvergadering. Wees gerust, de jeugd onder ons zal niet verloren lopen tijdens ons ‘officieel’ gedeelte: JNM (Jeugdbond voor Natuur en Milieu) is ook aanwezig.

 Wil je er bij zijn? Fijn! Schrijf je dan zeker in via deze website.

Waar: 
Sint-Pauluscentrum
Galgenstraat 36
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving

Vertel het verder