U bent hier

Seniorenweek (17 t.e.m. 23 november)

Van 17 tot en met 23 november organiseert de gemeente Rotselaar samen met de Seniorenraad en heel wat partners en verenigingen de Seniorenweek: een week vol activiteiten op maat van senioren.

In het activiteitenaanbod vind je veel gratis activiteiten, zoals wandelingen, een bingo- en een dansnamiddag en heel wat boeiende workshops. Het Seniorenfeest kan uiteraard niet ontbreken als grote afsluiter op vrijdag 23 november.

Inschrijven kan voor de meeste activiteiten tot een dag tevoren, maar wees er op tijd bij!

Interessante workshops

De grenzen eens verleggen? Neem dan deel aan de gratis initiatie aquagym. Lekker sporten zonder het gevaar om pijnlijk te vallen. En zoals alle goede sporters, gaat de groep daarna iets drinken in de cafetaria!

Je bent nooit te oud om te leren en sommige zaken kun je nooit genoeg herhalen. Mond-op-mondbeademing, het gebruik van een AED-toestel: je leert het allemaal tijdens de cursus reanimatie.

Tijdens de workshop 'Smartcafé' kijken we samen naar de toekomst. Het team van FUTUUR neemt je graag mee in de wereld van de smartphones en tablets. Ze laten je zien hoe nieuwe technologie je levenskwaliteit kan verbeteren. Het niveau van de workshop wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Heb dus geen schrik, schrijf je in en laat je onderdompelen in deze (nieuwe) digitale technologie.

Fiets je graag? Doe dat dan veilig. Voor de workshop 'veilig op een veilige fiets' schakelen we een ervaringsdeskundige van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde in. Hij/zij geeft je een duidelijke opfrissing over verschillende verkeersregels voor fietsers. 

Ik schrijf me in

Vertel het verder

Of volg Rotselaar op Twitter