U bent hier

Obstacle Fun Run Kids

Sport en beweging
Omnisport en andere
Activiteit afbeelding: 
Deze run zal bestaan uit een 20 tal hindernissen verspreid over een parcours van iets meer dan 2 km. Behendigheid, kruipen, sluipen, evenwicht, klimmen, slingeren, rollen, springen, kracht,... alles komt aan bod!! Véél FUN tijdens deze RUN!! Daarom zal het het parcours in DUO-teams worden afgelegd.

We leggen de nadruk op het gezellig samen zijn en samen plezier maken op een sportieve manier. Elkaar helpen de hindernissen te trotseren in plaats van er een echte “race” van te maken.

We richten ons op IEDEREEN van geboortejaar 2008 t/m 2015. Neven, nichtjes, vrienden, kennissen, buren, broers en zussen allemaal zijn ze WELKOM. Uiteraard ook hun supporters.

Mogelijkheid om na de inspanning een hapje of een tapje te nuttigen zal er ook zijn.(mits betere corona cijfers). Hopelijk kunnen we er zo een echt warm feest van maken!!

We proberen zo onze Toppers op een aparte, sportieve manier te vermaken. Andere potentiële leden aan te trekken en de mogelijkheden binnen onze club te laten kennen. De fijne warme en familiale sfeer die er heerst meegeven aan anderen. Een centje verdienen om materiaal aan te kopen en zo onze werking te verbeteren.

Dagindeling:

● 9u verwelkomen deelnemers (afwandelen en bezichtigen van het parcours)
● 10u start 11, 12, 13 jarigen (WIT)
● 10u20 start 8, 9, 10 jarigen (ROOD)
● 10u40 start 6, 7 jarigen (GEEL)
● 11u tot 17u herhaling 1e uur, om de 20’ vertrek
● laatste start om 17u40
● 18u parcours afgesloten
● afterpartyPrijs: €8 / ronde per deelnemer of een beurtenkaart van €32 / 5 beurten, beurtenkaarten zijn niet op naam. Pet in kleur van leeftijdscategorie exclusief bij voorinschrijving, bij daginschrijving zolang de voorraad strekt.

Mogen we jullie vragen om zich via bijgevoegd inschrijvingsformulier in te schrijven zodat we een zicht krijgen op het aantal potentiële deelnemers. https://forms.gle/h7RFjeJrNCTN82tL9Sportieve groeten,

Jeugd Rapide Wezemaal

Sport complex Vleugtweg
Waar: 
KFC Rapide wezemaal
vleugtweg
Wezemaal (Rotselaar) 3111
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 8.0
Basistarief: 8,00 €; 5 beurtenkaart: 32,00 €

Vertel het verder