U bent hier

Onderhoudswerken rond ‘de Plas’

Op 6 januari zijn de geplande werken aan het pad rond ‘de Plas’ op recreatiedomein 'Ter Heide' gestart. het pad wordt voorzien van een nieuwe toplaag. De werken duren een week maar zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en kunnen alleen plaatsvinden bij droog weer.

Deze werken vinden plaats op vraag van de gemeente Rotselaar en worden uitgevoerd door het Agentschap Natuur & Bos. De aannemer werkt in verschillende fasen. Hierdoor zijn de voet- en fietspaden rond 'de Plas' niet altijd toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Op de plaatsen van het pad waar er wordt gewerkt, wordt tijdelijke signalisatie met ‘Verboden doorgang’ geplaatst. Om de veiligheid van de passanten te kunnen garanderen en de planning van de werken te kunnen aanhouden, vragen wij aan iedere passant om rekening te houden met deze signalisatie.

De werken duren minimaal tot en met 10 januari, maar zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Na deze werken kunnen we allemaal genieten van een volledig nieuw wandel- en fietspad rond 'de Plas' op domein 'Ter Heide'. 

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter