U bent hier

Ontdek Rotselaar op de Dag van de Inwoner

Op zaterdag 19 oktober van 15 tot 18 uur organiseren gemeente Rotselaar en de cultuurraad de ‘Dag van de Inwoner’, een evenement waar iedereen welkom is om Rotselaar te ontdekken. De gemeentediensten, adviesraden en vele verenigingen stellen zich graag voor.

Na succesvolle edities in 2014 en 2016, met telkens meer dan 500 bezoekers, wordt deze formule opnieuw herhaald. De Dag van de Inwoner geeft alle inwoners de kans om in een gezellige en open sfeer kennis te maken met de gemeente en haar diensten. Verwacht geen saaie beurs, maar een warme ontvangst waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van alles wat Rotselaar te bieden heeft.

Het bruisende verenigingsleven van Rotselaar kun je ontdekken dankzij de meer dan 40 verenigingen die deelnemen aan de verenigingenbeurs, een onderdeel van de Dag van de Inwoner. Met interactieve standen en verschillende demo’s stellen ze hun werking op een actieve manier voor. Je ontmoet er tal van interessante jeugd-, cultuur- en sportverenigingen voor jongeren, gezinnen en senioren.

Dag van de Inwoner / zaterdag 19 oktober van 15 tot 18 uur / Sportoase De Toren (Torenstraat 115).

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter