U bent hier

Professionele bier- & whiskyproeverij Wezemaal - Café QV - Ankeravond On Tour

Eten en drinken
Activiteit afbeelding: 
Op woensdag 24 april houden we onze Het Anker On Tour in Wezemaal. Deze avond worden we ontvangen in het Café QV, dat in 2015 werd bekroond tot het beste café van Vlaanderen. Sylvia staat al jaar en dag met passie achter haar toog waar ze jong en oud bedient met een welgemeende glimlach.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!
Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Wanneer: woensdag 24 april 2019 | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15
Waar: Café QV - Tussenhagenweg 1, 3111 Wezemaal
Prijs: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline
Reserveren noodzakelijk, schrijf je snel in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.
Waar: 
cafe qv
tussenhagenweg 1
Wezemaal (Rotselaar) 3111
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 15.0
Basistarief: 15,00 €

Vertel het verder