Talk to me in French - Frank Mercelis

Theatervoorstelling
Activiteit afbeelding: 
Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. 's Avonds fluisterde hij als een ware 'Jean-Jacques' lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was gered.

Ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) laat zich inspireren door dit advies. Hij neemt de sensualiteit en het ritme van de Franse taal mee in de voorstelling 'Talk to me in French', een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvertelling.

Samen met pianist Antoon Offeciers brengt hij niet alleen Franse chansons, maar ook eigen songs, bewerkingen van bestaande nummers en pijnlijke verhalen over seksuele escapades, een leven als halve castraat en de stemmen in zijn hoofd. Olga, het mooiste meisje van de EHBO-cursus is erbij. En ook Marilou, de buurvrouw uit zijn geboortedorp. En Grace Jones, natuurlijk.

Wat gaat dit weer zijn? Ticketje kopen of niet? Laat u verrassen want dit is zo eentje die u niet mag missen dit seizoen!

**** 4 sterren... Deze mag je niet missen dit seizoen.

De Standaard **** "Tekst en muziek vloeien wonderwel in elkaar, kronkelend en fonkelend, perfect uitgekiend zonder aan naturel te verliezen. Met veel gevoel voor humor ook, verbaal én muzikaal. De woord- en zinspelingen zijn zonder uitzondering relevant en goed gevonden."

Het Nieuwsblad **** "Na vele omzwervingen als zanger, muzikant en acteur komt Frank Mercelis thuis in een heerlijk theaterprogramma. De voorlopige bekroning van een erg veelzijdige carrière."

Frank Mercelis: tekst, zang en gitaar Antoon Offeciers: toetsen Dimitri Leue: coach
Wanneer (alle data): 
21 dec 2022 van 19:30 tot 21:30
Waar: 
Vrijetijdscentrum 'de Mena'
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs:
€16
60+: 15 EUR Sociaal Tarief: 11.2 EUR Sociaal tarief en 60+: 10.5 EUR

Vertel het verder