U bent hier

Toontje met zijn verken

Festiviteit
Activiteit afbeelding: 
Davidsfonds, pastoor Peter Kastekkere en het zangkoor Sint-Cecilia van onze gemeente nodigen jullie uit op het feest van Sint-Antonius. Al vele jaren worden in onze gemeente rond de feestdag van deze heilige in de kerk varkenskoppen ten offer gedragen en na de hoogmis per opbod verkocht ten bate van minder bedeelden. Vandaag beperkt dit zich tot een exemplaar en worden er daarnaast pensen, groenten, fruit en chocolade varkenskoppen aan de hoogste bieder verkocht. We zijn heel dankbaar dat we daarbij mogen rekenen op de hulp van chocolatier Stuyven uit Betekom en Beenhouwerij Persoons-Vandeborne uit Wezemaal.

Voor de achttiende keer neemt Davidsfonds de organisatie voor zijn rekening van deze folklore met een hart. Gedurende zeventien jaar ging de opbrengst naar projecten waarvoor mensen uit Rotselaar zich inzetten. Dit jaar is dat niet anders en steunt ‘Toontje met zijn verken’ het mooie project van de lokale sociale kruidenier ’t KOMtvanPAS.

Wie op de avond zelf niet aanwezig kan zijn, maar het project toch wil steunen, mag natuurlijk een vrije gift overschrijven naar de bankrekening BE 78 7310 4891 8586 van ’t KOMtvanPAS.

Vorig jaar was er omwille van de lockdown geen beginnen aan. Dit jaar willen we dit evenement dat grotendeels buiten plaatsvindt toch weer een kans geven, zonder dat we echt kunnen uitsluiten dat corona nog een spelbreker kan zijn.
Waar: 
Sint-Pieterskerk en plein voor de kerk
Dorpsplein
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder