U bent hier

Tweede fase werken Eektstraat van start

In de Eektstraat, tussen de Delhaizesite en de Aarschotsesteenweg, is de tweede fase van de rioleringswerken van start gegaan. Daardoor zijn de Delhaize en andere handelszaken momenteel enkel bereikbaar langs de kant van de Vleugtweg en Eektweg. Dat stuk van de Eektstraat is daarom tijdelijk tweerichtingsverkeer.

Bij de rioleringswerken Eekstraat - Eektweg - Gemeentepad, waren de werken in het doodlopende stuk van de Eektstraat al een tijdje bezig. Die werken worden nog afgewerkt. Om de hinder tijdens het schooljaar te beperken, zijn nu ook de werken op de Eektstraat tussen de parking van de handelssite met o.a. de Delhaize en de Aarschotsesteenweg van start gegaan. Dat stuk van de Eektstraat is momenteel afgesloten.

Je kunt de Delhaize en omliggende handelszaken doorlopend bereiken doordat het stuk van de Eektweg tussen de Vleugtweg en de parking tijdelijk tweerichtingsverkeer is. Als de werken volgens planning verlopen, zal de weg weer opengesteld worden voor de start van het nieuwe schooljaar.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter