U bent hier

Update werken Vakenstraat en Steenweg op Gelrode

In een nieuwe fase van de infrastructuurwerken door Aquafin (Vakenstraat/Steenweg op Gelrode) wordt vanaf vrijdag 10 juni de riolering aangelegd in de Steenweg op Gelrode tussen de Schoolstraat en de Beukenlaan en in de Vijverstraat. Deze zone wordt dan afgesloten voor alle verkeer.

Naast dit deel Steenweg op Gelrode is ook het kruispunt van de Schoolstraat met de Steenweg op Gelrode volledig afgesloten voor alle verkeer. De Schoolstraat is alleen toegankelijk (in dubbele richting) via het kruispunt van de Kerkhofstraat met de Schoolstraat, voor plaatselijk verkeer (handelaars, school en academie, kerk, …).

Tijdens deze fase van de werken blijven de Vakenstraat en de Steenweg op Gelrode, tussen de Terheidelaan en de Schoolstraat, een werfzone die enkel toegankelijk is voor bewoners en plaatselijk verkeer. Bezoekers van Sportoase Ter Heide kunnen hun bestemming bereiken via de Hellichtstraat. Vanaf 10 juni zijn ook de werken aan de fietspaden in de Hellichtstraat afgerond.

Het centrum van Rotselaar-Heikant is dus niet meer bereikbaar via Zallaken en de rotonde naar Gelrode en Betekom. Bovenlokaal verkeer wordt nog steeds omgeleid via de Aarschotsesteenweg en Wezemaal.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter