U bent hier

Word redder of (hoofd)toezichter aan zwemzone 'de Plas'

Lokaal bestuur Rotselaar is voor komend zwemseizoen op zoek naar redders, toezichters en hoofdtoezichters voor zwemzone ‘de Plas’ in Rotselaar. Je kunt je kandidaat stellen voor het voorseizoen, juli, augustus en het naseizoen.

Zwemzone 'de Plas' is geopend in juli en augustus. Ook in het voor- en naseizoen zijn er aparte openingsmomenten. Ben je beschikbaar in mei en/of juni? Geef dat dan zeker zo aan in het formulier. Zo kan iedereen vanaf de eerste mooie dagen genieten van een prachtige zomer op het strand.

Als redder, toezichter of hoofdtoezichter maak je gebruik van het recent vernieuwde zwempaviljoen. Het nieuwe redderslokaal biedt alle comfort voor de diverse taken van redders en toezichters.

Redder of toezichter

Als redder verzeker je het reddingstoezicht aan onze zwemzone. Je hebt een goede kennis van EHBO, bent op de hoogte van nieuwe reanimatierichtlijnen en je staat mee in voor het onderhoud van de zwemzone.

Je komt alleen in aanmerking als je een hoger reddersdiploma hebt en een bewijs van recente (of geplande) bijscholing kunt voorleggen. De komende reddersbijscholingen kun je terugvinden via Netwerk Lokaal Sportbeleid of RedFed. Als redder heb je verantwoordelijkheidszin en aandacht voor orde en netheid. 

Als toezichter sta je in voor de ontvangst van bezoekers, zowel aan de kassa als aan de drankstand. Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud om het zwempaviljoen en de zwemzone proper te houden. Als hoofdtoezichter coördineer je het team van redders en toezichters en spring je in waar nodig.

Solliciteer

Zin in een vakantiejob aan het strand en het water? Stel je kandidaat als redder, toezichter of hoofdtoezichter in zwemzone 'de Plas'. Dat kan voor juni, juli, augustus en september. 

Vul dit formulier in 

Bezorg daarbij je attest van Student@Work, hoger reddersdiploma en bewijs van recente (of geplande) bijscholing.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter