Van Brandweer tot Swentibold - Bob Savenberg

Theatervoorstelling
Activiteit afbeelding: 
Zijn songs zijn wereldberoemd in Vlaanderen, zijn hits kent iedereen en u zingt moeiteloos mee als u in de auto zit, in de rij staat in de supermarkt of luidkeels meegeniet in een uitverkocht Sportpaleis.

En toch weet lang niet elke Vlaming dat Bob Savenberg verantwoordelijk is voor meer dan veertig songs uit het indrukwekkende repertoire van Clouseau. Als mede-oprichter én drummer stond hij aan de wieg van hun vele grote successen. Denk aan ‘Brandweer’, ‘Afscheid van een vriend’ en ‘Swentibold’, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid. Voeg daar hits als ‘Dansen’, ‘Breek de stilte’ en ‘Alleen met jou’ aan toe en u begrijpt dat een avond met Bob Savenberg een onvergetelijke avond wordt.

Het publiek geniet elke avond opnieuw van Bobs rijke muziekcatalogus. De songs worden live gebracht in een bijzonder fris kleedje. Het verhaal achter de songs krijgt u er gratis bij.

Met deze voorstelling wordt een belangrijk hoofdstuk van de Vlaamse popgeschiedenis op aanstekelijke wijze terug tot leven gebracht.

Bob passeert langs de cultuurcentra met jonge wolven Manu Huylebroeck en Bram Van Den Berghe. Applaus! En laat u zeker ook meeslepen door wolvin Vanessa Salamon. Drie keer applaus!

Bob Savenberg: zang en piano Manu Huylebroeck: zang en gitaar Bram Van Den Berghe: zang en gitaar Vanessa Salamon: zang, viool en piano
Wanneer (alle data): 
10 mei 2023 van 20:30 tot 22:30
Waar: 
Vrijetijdscentrum 'de Mena'
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs:
€20
Organisator: 
GC 'de Mena' Rotselaar

Vertel het verder