U bent hier

VERDIEP 2 | De Wondere Wereld van de Televisie - Peter Van Asbroeck

Theatervoorstelling
Tekst en muziektheater
Activiteit afbeelding: 
In de theatervoorstelling ‘De Wondere Wereld van de Televisie’ maakt Peter van Asbroeck een schets van zijn 25-jarige carrière op het kleine scherm. Het is een opeenvolging van grappige anekdotes, een aaneenschakeling van weetjes en soms ook de ontkrachting van de machtige mythe van deze wonderlijke wereld. Een geschiedenisschets met de toenmalige BRT in een hoofdrol, de komst van de commerciële televisie met VTM. Wie waren de hoofdrolspelers van toen, wie zijn we ondertussen vergeten, hoe werkt de televisiemachine, wat verdienen de protagonisten, hoe is deze wonderlijke wereld geëvolueerd, wie werkt en werkte er met wie, kortom alles wat u wil weten over de wereld van de Vlaamse televisie.
Van Asbroeck is op dreef als entertainer en vertelt honderduit over zijn ervaringen. U leert de televisiewereld beter kennen en alle geheimen van de achterzijde van het kastje worden blootgelegd.
Brandt er al 50 jaar een televisievraag op uw lippen… dan is dit uw kans!

Laat u katapulteren in een tijdsslot van meer dan 50 jaar televisie en meet en greet met knuffelbeer Peter na de voorstelling.
Waar: 
Vrijetijdscentrum Mena
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 14.0
Basistarief: 14,00 €; ABO: 12,00 €; 60+: 10,00 €; ABO 60+: 8,00 €

Vertel het verder