U bent hier

VERDIEP 2 | Door de overlevenden - Astrid Nijgh, Lennaert Maes en Stoomboot

Theatervoorstelling
Tekst en muziektheater
Activiteit afbeelding: 
‘Door de overlevenden’ is de opvolger van de succesvolle tournee ‘Nijghse vrouwen’. Deze keer gaat de Nederlandse coryfee Astrid Nijgh niet met drie dames op pad, maar brengt ze met enkele jongere heren een ode aan overleden zangers uit Vlaanderen en Nederland. Drie generaties liedjesmakers eren zangers en zangeressen van bij ons. De Nederlandse Astrid Nijgh deelt het podium met Stoomboot en Lennaert Maes.
Astrid is gekend van hits als ‘Ik doe wat ik doe’ en ‘Alleen is maar alleen’ (en van wijlen haar ex Lennaert Nijgh). Stoomboot is als jongste Nekka-winnaar ooit een jonge opvallende stem van bij ons, en Lennaert Maes is de frontman van Lenny & de Wespen. Zij brengen samen voor het eerst werk van wie er niet meer is: van Ramses Shaffy tot Bram Vermeulen, van Zjef Vanuytsel tot Luc De Vos, van Louis Neefs tot Yasmine.
50 jaar na ‘Voor de overlevenden’, het album van de doorbraak voor Boudewijn De Groot, brengt ‘Door de overlevenden’ alles weer terug. Een avond lang vol nostalgie is uw deel.

Astrid Nijgh: zang en gitaar
Lennaert Maes: zang en gitaar
Stoomboot: zang en gitaar
Andries Boone: viool | Peter Verhaegen: contrabas
Nekka vzw: productie
Waar: 
Vrijetijdscentrum Mena
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 22.0
Basistarief: 22,00 €; ABO: 18,00 €

Vertel het verder