U bent hier

VERDIEP 2 | Kermis op VERDIEP 2

Tentoonstelling
Installatiekunst
Activiteit afbeelding: 
Kan u nu al niet meer wachten tot koning kermis langskomt in Heikant, Rotselaar, Werchter of Wezemaal?
Kruis dan zeker het laatste weekend van maart aan in uw agenda. VERDIEP 2 zorgt dit seizoen voor een bijzonder voorsmaakje op het nieuwe kermisseizoen.

Dany Van Goethem is van kindsaf gepassioneerd door alles wat met kermis te maken heeft. Als kleine jongen ging hij kijken hoe de attracties werden opgebouwd en afgebroken. Nu bouwt hij zijn eigen kermis. Dany was 12 jaar toen hij voor het eerst toekeek hoe foorkramers hun attracties opbouwden. Sindsdien is het niet alleen bij kijken gebleven… met appelsienenkisten, heel veel geduld en oog voor detail bouwt hij kramen en attracties in miniatuur.
“Het is een uit de hand gelopen passie, maar ik beleef er telkens weer veel plezier aan als ik de mensen vol bewondering zie kijken. Oud en jong kijkt zich immers de ogen uit met een mengeling van nostalgie en bewondering. Je ruikt net niet echt de smoutenbollen aan het kraam, je hoort de muziek van de paardenmolen en je krijgt plotseling zin om in de botsauto's te gaan sjeezen.”

Dany Van Goethem maakt met zijn miniatuurkermis het kind in u terug wakker en doet u nostalgisch denken aan de kermissen die er weer aankomen: Heikant 27-29 april, Wezemaal, 10-13 mei, Werchter 8-10 juni, Rotselaar 14-17 juni, Werchter 17-18 augustus en Rotselaar 20-23 september.

Vrijdag 29/03/19 | groepsbezoeken na reservatie (uiterlijk 08/03/19) via cultuur@rotselaar.be
Zaterdag 30/03/19 | 15u-19u / vrije toegang
Zondag 31/03/19 | 10u-12u en 14u-18u / vrije toegang
Waar: 
Vrijetijdscentrum 'de Mena'
Provinciebaan 2
Rotselaar 3110
Wegbeschrijving
Prijs: 
Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder