U bent hier

Vergezellen van dieren op oudejaarsnacht

Vuurwerk is verboden, ook op oudejaarsnacht. Wie uit voorzorg toch zijn of haar dieren in de stal of weide wenst te vergezellen tijdens oudejaarsnacht, kan hiervoor een attest bekomen ter bewijs van een essentiële verplaatsing en uitzondering op de avondklok.

Download attest

Dit document wordt ingevuld door de aanvrager en vervolgens overgemaakt aan de dienst Onthaal van de gemeente Rotselaar. Dit kan via e-mail (onthaal@rotselaar.be) of via de brievenbus van de gemeente Rotselaar (Gemeente Rotselaar - TAV Dienst Onthaal - Provinciebaan 20 - 3110 Rotselaar). Voor vragen kan je steeds telefonisch terecht bij de dienst Onthaal via het telefoonnummer 016 61 63 11.

Bezorg dit document tijdig aan de gemeentelijke diensten. Na controle door de diensten zal de burgemeester dit document ondertekenen en wordt er een kopie overgemaakt aan de Politiezone BRT. De dienst Onthaal van de gemeente Rotselaar zal nadien contact opnemen met de aanvrager om dit document terug te bezorgen. De aanvrager moet dit document op oudejaarsnacht bij zich te hebben en kunnen voorleggen bij politiecontrole.

Deze uitzonderingsmaatregel geldt enkel voor oudejaarsnacht en is persoonlijk op naam. Er staan zware straffen op het misbruiken van deze uitzonderingstoelating.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter