U bent hier

Verkavelen

Een grond vrijwillig verdelen in twee of meer kavels om ten minste één van deze kavels te verkopen, te verhuren voor méér dan negen jaar, om er een recht van erfpacht of opstal op te vestigen, of om één van deze overdrachtsvormen aan te bieden, zelfs onder opschortende voorwaarde, zulks met het oog op woningbouw of de oprichting van constructies.

Opmerking: Op 23 mei 2019 heeft ‘het grondwettelijk hof’ de definitie van verkavelen van 31 december 2017 vernietigd. Hierdoor is bovenstaande definitie terug geldig.

Bijstellen verkaveling

Wil je de voorschriften van een verkaveling wijzigen? Dan vraag je een bijstelling van de verkaveling aan.

Maak een afspraak met de dienst Omgeving om na te gaan of je voorstel in aanmerking komt.

Omgeving

Provinciebaan 20
3110 Rotselaar
Telefoon: 
016 61 63 50
E-mailadres: 
omgeving@rotselaar.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 14.00 tot 17.00 u.
Morgen open van 9.00 tot 12.00 u.
Alle openingsuren

 

Inzage openbaar onderzoek

Voor de inzage van openbare onderzoeken moet je geen afspraak maken. Hiervoor is de dienst vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het administratief centrum. Gelieve je wel altijd eerst even aan te melden aan het onthaal op de benedenverdieping.

De dienst omgeving werkt op afspraak voor stedenbouwkundige vragen/inlichtingen. Deze afspraken vinden plaats op maandag tussen 17 en 20 uur. Een afspraak duurt ongeveer 40 minuten. 

Ben je niet zeker of je een afspraak nodig hebt? Is je vraag snel telefonisch te behandelen? Neem dan even telefonisch contact op tijdens de openingsuren van het administratief centrum (behalve op maandag tussen 17 en 20 uur en zaterdag).

Afspraak maken?

Dit kan telefonisch via 016 61 63 50  tijdens de openingsuren van het administratief centrum (behalve op maandag tussen 17 en 20 uur en zaterdag) of via het bovenstaand e-mailadres met vermelding van naam, adres/locatie, onderwerp en telefoonnummer.