U bent hier

Voordeeltickets festivals 2022

In de zomer van 2022 kunnen de inwoners van Rotselaar aan voordelig tarief genieten van verschillende festivals in Werchter. Heb je nog voordeeltickets van 2020? Die zijn nog altijd geldig. Nog geen voordeeltickets? Er zijn binnenkort een beperkt aantal voordeeltickets in de aanbieding voor TW Classic en Werchter Boutique.

Inwoners van Rotselaar genieten van 30% korting op de prijs van een ticket. De tickets worden verdeeld volgens het principe ‘first come, first served’. Daarom is er tijdens de kerstvakantie een digitale registratieprocedure en wie daar eerst registreert, staat bovenaan de lijst.

Voordeeltickets Rock Werchter

De voordeeltickets voor Rock Werchter 2020 blijven geldig en werden automatisch omgezet naar Rock Werchter 2022. De nieuwe tickets zijn terug te vinden bij ‘My Account’ op Ticketmaster. Vergeet deze niet de downloaden! Er kunnen voor Rock Werchter 2022 geen nieuwe voordeeltickets worden aangevraagd.

Voordeeltickets TW Classic

De voordeeltickets voor TW Classic 2020 blijven geldig en werden automatisch omgezet naar TW Classic 2022. De nieuwe tickets zijn terug te vinden bij ‘My Account’ op Ticketmaster. Vergeet deze niet de downloaden!

Inwoners krijgen opnieuw de kans om voordeeltickets te kopen voor TW Classic op 25/06/2022.

Een voordeelticket kost € 69,30 (inclusief servicekosten). De digitale registratie start op 25/12/2021 om 9u en loopt tot 09/01/2022 om 23u, via https://www.ticketmaster.be/feature/twc/buren

Voordeeltickets Werchter Boutique

Een voordeelticket voor Werchter Boutique op 19/06/2022 kost € 66,50 (inclusief servicekosten). De digitale registratie start op 25/12/2021 om 9u en loopt tot 09/01/2022 om 23u, via https://www.ticketmaster.be/feature/wb/buren

Registratie

Nodig voor een vlotte registratie:

  • naam
  • adres
  • rijksregisternummer (achteraan op je identiteitskaart)
  • e-mailadres

Indien de registratie goed verlopen is, krijg je meteen een bevestigingsmail. Als je deze mail niet meteen ontvangt, betekent dit er iets misliep bij het invullen van het formulier.

Na de registratieperiode volgt een controleperiode en gaat de gemeente na of alle inschrijvingen ook effectief inwoner van de gemeente zijn. De naam bij registratie en het rijksregisternummer moeten dus overeenstemmen met deze van de persoon waarvoor het ticket bestemd is.

Na de controle wordt een unieke code gemaild waarmee het voordeelticket kan aangekocht worden.

Voorwaarden

  • Elke inwoner kan per festival één voordeelticket aankopen. Het is mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin voordeeltickets te kopen, maar dan moet elke persoon apart geregistreerd worden.
  • De naam bij registratie moet overeenkomen met de naam op de identiteitskaart. Zowel bij de gemeente (tijdens de controle van de registraties) als bij het scannen van het ticket in het burenloket is er een identiteitscontrole.
  • Tickets zijn niet overdraagbaar en kunnen niet doorverkocht worden.
  • Voordeeltickets voor TW Classic zijn enkel geldig voor TW Classic, net zoals voordeeltickets voor Werchter Boutique enkel geldig zijn voor Werchter Boutique. Wisselen van festival kan niet. Als je naar beide festivals wil gaan, registreer je twee keer.

Vragen?

De buurtwerking van het festival staat tot je dienst via inwoners@rockwerchter.be. Bij vragen over de aankoopprocedure van de voordeeltickets, kan je mailen naar help@ticketmaster.be.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter