U bent hier

Voordeeltickets festivals

De festivalorganisatie stelt, op vraag van de gemeente Rotselaar, voordeeltickets voor Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique ter beschikking van de inwoners van Rotselaar. Als inwoner van Rotselaar kun je dus een ticket aankopen aan een voordeelprijs.

De registratieperiode voor de voordeeltickets start op zaterdag 24 december om 9 uur. Op zondag 8 januari om 23 uur wordt er afgesloten. Het aanbod voordeeltickets is gelimiteerd. Tickets worden verdeeld volgens het ‘first come, first served’-principe: wie zich eerst aanmeldt, krijgt als eerste een ticket. Voordeeltickets worden op naam uitgegeven en zijn voor uitsluitend persoonlijk gebruik. Ze kunnen niet doorverkocht of getransfereerd worden. Bij de eerste controle door de gemeente na registratie en bij het ophalen van het polsbandje in het burenloket tijdens het festival, is er een identiteitscontrole.

Per inwoner kan slechts één voordeelticket per concert aangekocht worden. Het is wel mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin tickets aan te kopen. Elke inwoner moet echter apart geregistreerd worden. Liever niets missen van de zomer? Dan registreer je apart voor elk festival. Na aankoop van de tickets nog wisselen van festival kan niet.

Indien de registratie goed verlopen is, krijg je meteen een bevestigingsmail. Na de registratieperiode volgt een controleperiode en gaat de gemeente na of alle inschrijvingen ook effectief inwoners van Rotselaar zijn. Na die controle wordt een unieke code gemaild waarmee het voordeelticket kan aangekocht worden.

Voordeeltickets

Voordeeltickets Rock Werchter

Een combiticket voor Rock Werchter 2023 aan voordeeltarief kost € 208 (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage).

Voordeeltickets Werchter Boutique

Een voordeelticket voor Werchter Boutique op 17 juni 2023 kost € 78,30 (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage).

Voordeeltickets TW Classic

Een voordeelticket voor TW Classic op 18 juni 2023 kost € 103,80 (inclusief servicekosten en mobiliteitbijdrage).

Registratie

Meer info over de voordeeltickets en over de aankoop- of registratieprocedure is terug te vinden op de inwonerswebsite via altsien.be.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter