U bent hier

Voordeeltickets Rock Werchter en TW Classic

De festivalorganisatie stelt, op vraag van de gemeente Rotselaar, voordeeltickets voor Rock Werchter en TW Classic ter beschikking van de inwoners van Rotselaar. Als inwoner van Rotselaar kun je dus een ticket aankopen aan een voordeelprijs. Je geniet van een korting van 30%. Een voordelig combiticket voor Rock Werchter kost je 173,10 euro inclusief service kosten, in plaats van 243 euro. Een voordelig ticket voor het dagfestival TW Classic kost je 69,3 euro inclusief service kosten,  in plaats van 96 euro. Voor de gemeente Rotselaar wordt een contingent van 1.500 tickets gereserveerd. Wens je een voordeelticket aan te kopen? Registreer je via www.ticketmaster.be/rw/buren en/of  www.ticketmaster.be/twc/buren.

De registratieperiode voor beide festivals start op 21 december om 9u. Op 5 januari om 23u wordt er afgesloten.
Het aanbod voordeeltickets is beperkt. Tickets worden verdeeld volgens het ‘first come, first served’ principe. Voordeeltickets worden op naam uitgegeven en zijn voor uitsluitend persoonlijk gebruik. Ze kunnen niet doorverkocht of getransfereerd worden.  Per inwoner kan slechts 1 voordeelticket aangekocht worden. Het is wel mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin tickets aan te kopen. Elke inwoner moet echter apart geregistreerd worden.

Voordeeltickets aankopen, stap voor stap:

  1. Registreer je tussen 21 december 2019 om 9u en 5 januari 2020 om 23u op www.ticketmaster.be/rw/buren (Rock Werchter) |  www.ticketmaster.be/twc/buren (TW Classic).
  2. Je ontvangt, na een succesvolle registratie, een bevestigingsmail.
  3. Na controle van je gegevens door de gemeente, krijg je via Ticketmaster een unieke code  gemaild. Met deze code kan overgaan tot de effectieve aankoop van je ticket(s).

 

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter