U bent hier

Week van de opvoeding

Tijdens de Week van de Opvoeding bruist het van activiteiten. Elk jaar ontmoeten gezinnen en professionals elkaar tijdens infosessies, workshops, picknicks, spelnamiddagen, wandelingen en noem maar op.

Ontdek de activiteiten in Rotselaar

Week van de opvoeding

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei. De campagne maakt opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar. Elk jaar wordt er gewerkt vanuit een specifiek thema. Dit jaar is dat:

'Opvoeden, dat doen we samen'

Opvoeden staat niet los van alle andere levensdomeinen. Elk gezin legt zijn unieke puzzel: een dak boven je hoofd, zinvol werk, goede zorg, fijne vrijetijd met het gezin, je kinderen groot brengen. Hoe minder muurtjes je als gezin ervaart om de puzzel in elkaar te laten vallen, hoe sterker je in jouw schoenen staat bij het opvoeden. 

Een Week van de Opvoeding waarin we het hebben over het netwerk van organisaties en diensten die jou als gezin ondersteunen op alle domeinen. Want samen sta je sterker. Zo wordt het makkelijker om als ouder je batterijen op te laden en je energieniveau op te krikken.

Ontdek de activiteiten in Rotselaar

 

Vertel het verder

Of volg Rotselaar op Twitter