U bent hier

WERCHTER PARKLIFE: zomerse concertreeks in Festivalpark Werchter

Vanaf 1 juli keert de livemuziek terug naar het Festivalpark in Werchter. Eén maand lang, vier dagen per week brengt WERCHTER PARKLIFE de beste concerten. Een tijdelijke openluchtarena wordt binnenkort opgebouwd in het Festivalpark. De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei.

Stap voor stap start de livemuzieksector op. Daar wordt erg hard naar uitgekeken. Vanaf 1 juli mogen tot 2.500 personen georganiseerd in openlucht samenkomen. Niets is zo mooi als samen muziek beleven. En dat kan het beste in het Festivalpark van Werchter, daar waar muziekfans thuis zijn. De vaste waarden Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique zijn naar 2022 uitgesteld. De zomer van 2021 zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. 

WERCHTER PARKLIFE start -toch wel symbolisch- op donderdag 1 juli. De bezoekers worden in bubbel verwacht. Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap in bubbel, verkocht. Deze bubbels krijgen een eigen plek in de arena. Gegarandeerd goed zicht, gegarandeerd gezellig en natuurlijk met respect voor de coronamaatregelen. Bovendien zal de organisatie samenwerken met de lokale verenigingen.

Meer informatie: www.werchterparklife.be

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter