U bent hier

Wie wordt dé voetbalkenner van Rotselaar?

Het EK voetbal staat voor de deur. De gemeente Rotselaar slaat samen met de lokale handelaars de handen in elkaar en gaat op zoek naar de ultieme voetbalkenner in onze gemeente. Registreren en deelnemen is helemaal gratis. Het EK voetbal staat voor de deur. Neem gratis deel aan de pronostiek van Rotselaar en win mooie prijzen. Schrijf in vóór 12 juni, 21 uur!

De inwoners van Rotselaar kunnen deelnemen. Surf snel naar www.tifogame.be/rotselaar en kom alles te weten over de pronostieken die worden aangeboden op het online pronostiekplatform van de gemeente Rotselaar. Je kan er ook een overkoepelend klassement zien van alle deelnemers uit de gemeente. Voor dé voetbalkenners uit Rotselaar zijn er uiteraard mooie prijzen:

  • GOUD: aankoopbon van 250 euro
  • ZILVER: aankoopbon van 150 euro
  • BRONS: aankoopbon van 100 euro

De winnaars kunnen hun aankoopbon besteden bij de lokale Rotselaarse handelaars. Daarnaast verloten we ook 50 kwaliteitsvolle SELECT-ballen onder alle deelnemende inwoners.

Het EK voetbal is een sportevenement dat niet enkel leeft bij voetballiefhebbers, maar dankzij de populariteit van de Rode Duivels een heel breed publiek aanspreekt. Voetbal is een uniek bindmiddel om mensen samen te brengen. Met deze actie wil het gemeentebestuur, op een ogenblik dat het minder vanzelfsprekend is voor inwoners om fysiek samen te komen, toch de samenhorigheid van onze inwoners in de gemeente versterken. Elke inwoner van Rotselaar kan deelnemen aan de EK-pronostiek dit het speciale, digitale platform.

Vertel het verder

Volg Rotselaar op Facebook en Twitter