U bent hier

Workshop vilten

Cursus of workshop
Activiteit afbeelding: 
Vorig jaar maakte we kennis met de basistechnieken van het vilten. Op vraag van de deelnemers van de vorige workshop om een herhaling te geven ter opfrissing en op vraag van enkelen die vorige workshop niet de kans kregen om deel te nemen, worden deze basistechnieken en tips voor het vilten herhaald. (Dit is een herhaling of basis voor een vervolgcursus in het voorjaar van 2019. Gedacht wordt aan het
maken van hoed of tas.)

Je maakt gedurende deze dag een vilten werkstuk dat je na afloop mee naar huis kan nemen.

Docent : Eefje Van de Kelft.

De workshop gaat door te Werchter - Hanewijk 20-22, op zaterdag 8 december 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur en kost 27,00 euro/pers (inclusief lunch en 2 consumpties gedurende de dag).

Lijkt het je leuk ? Schrijf dan nu in. Om in te schrijven kun je mailen naar Martinelenfant@msn.com met opgave van jouw naam en dit tot uiterlijk 30 november 2018. Daarna ontvang je een bevestiging met het rekeningnummer voor storting van de bijdrage. Let op : de inschrijving is pas definitief na betaling!

Enkele dagen voor de workshop ontvang je nog een definitieve bevestiging van jouw inschrijving met een korte lijst van mee te brengen praktische benodigdheden (Wol en enkele basismaterialen ontvang je van ons).
Waar: 
Hanewijk 20-22
Hanewijk 20-22
Werchter (Rotselaar) 3118
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 27.0
Basistarief: 27,00 €

Vertel het verder