Activiteiten in Rotselaar

Waar: 
Sportschuur Gelrode
Wanneer: 
11 jun 2023
Sportiva Gelrode organiseert voor de 6de keer een "vrije natuurloop" in en rond het pittoreske Gelrode....
Waar: 
Class & Jazz
Wanneer: 
25 jun 2023
Onze opendeurdag is de gelegenheid om het begin van de zomer en de nakende vakantie te vieren en om eens kennis te maken met de alternatieve geest van muziekschool CLASS & JAZZ. Een OPUS-dag is een tuinfeest met doorlopend optredens van leerlingen en leraars, in alle stijlen, klassiek, pop/rock en jazz.
Waar: 
GC De Mena - Verdiep 2
Wanneer: 
9 jul 2023
Vlaanderen/Rotselaar Feest, een zangsessie met Lennaert Maes (Lennie en de Wespen) en aan de piano Florejan Verschueren (de Notenclub/Sing that song). Gedichten van Jef Lemmens, dorpsdichter. Aansluitend receptie. Inschrijven vereist.
Waar: 
Turnzaal TK Werchter
Wanneer: 
10 jul 2023
TK Werchter biedt je een onvergetelijk turnkamp aan! Onze ervaren trainers zorgen voor een week gevuld met springen, zwaaien, balanceren en nog veel meer. Wil je je deze zomer ontpoppen tot een echte gymnast? Schrijf je dan zeker snel in!
Waar: 
Sportoase De Toren
Wanneer: 
20 aug 2023
Op zondag 20 augustus slaan de KWB-afdelingen van Boortmeerbeek, Haacht St.-Adriaan, Keerbergen, Rotselaar en Tildonk opnieuw de handen in elkaar om weer een groot succes van de 20ste Smulfietselingte maken. ...
Waar: 
Sportoase De Heide
Wanneer: 
5 nov 2023
Wie droomt er niet weg bij de beelden van de Strade Bianche? Het stof, het grind, het landschap, de heuvels, de heroïek, ... PlugPlug Hageland kookt een receptje met al deze ingrediënten, maar dan dichter bij huis. Net zoals in Toscane, wemelt het in het Hageland van de slingerende grindwegen. Het gaat goed op en af. En je fietst er ook tussen de wijngaarden.
Waar: 
Sportoase De Heide
Wanneer: 
19 nov 2023
Mountainbiketocht georganiseerd door VZW Rotselaarse Mountainbikevrienden. Onze tocht leid ons langs de 4 heuvels van Rotselaar, aangevuld met paden in Nieuwrode & Holsbeek.
Waar: 
Sportoase De Heide
Wanneer: 
19 nov 2023
Gravelrit door het Hageland
Waar: 
GC De Mena - Verdiep 2
Wanneer: 
24 nov 2023
Één van de opdrachten van de GROS is sensibilisatie....
Waar: 
Sporthal Den Box
Wanneer: 
15 feb 2023 tot 2 jun 2023
Zou je graag beginnen met volleyballen? De jongsten onder ons kunnen dan starten in onze bewegingsschool.
Waar: 
Sint-Jan-Baptistkerk
Wanneer: 
16 mrt 2023 tot 14 sep 2023
Elke 3 de donderdag van de maand gezellige avondwandeling